Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye çikolata vermek

Rüyada sevgiliye çikolata vermek

Rüyada sevgiliye çikolata vermek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bir yandan cenaze olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye çikolata vermek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek insanların takdirine mazhar olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek rızkının çeşitleneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, fakirlikten kurtulmaya delalettir.

Rüyada sevgiliye çikolata vermek iş güç sahibi olacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden çikolata almak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata ikram edildiğini görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata bulmak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine inanılır.

Rüyada damla çikolata görmek varını yoğunu kaybedeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments