Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek ve çikolata görmek

Rüyada çiçek ve çikolata görmek

Rüyada çiçek ve çikolata görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, iş sahibi olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek ve çikolata gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada çiçek çikolata görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek ve çikolata görmek tüm dileklerin tutacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata çiçek görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinden çikolata almak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada likörlü çikolata yemek variyet sahibi olacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşit çeşit çikolata yemek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kimseye borçlanmayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments