Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalpli çikolata görmek

Rüyada kalpli çikolata görmek

Rüyada kalpli çikolata görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalpli çikolata gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, önemli işler yapacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalpli çikolata görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, işlerin eski haline döneceğine rivayet eder.

Rüyada kalpli çikolata yemek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalpli anahtarlık görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin kalp atışlarını duymak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde kolye görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kalpli kolye görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kalp nakli görmek bundan hayır göreceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments