Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata çiçek görmek

Rüyada çikolata çiçek görmek

Rüyada çikolata çiçek görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, ana baba dualarının alınacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada çikolata çiçek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çikolata çiçek görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek çikolata görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada çiçek ve çikolata görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, başarılarının tadına varacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata gofret yemek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe çikolata vermek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada düğünde çikolata yemek fesada bulaşacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments