Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata almak

Rüyada çikolata almak

Rüyada çikolata almak rahat bir hayata sahip olmaya, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kazancının çok düşeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada çikolata almak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Rüyada bayat çikolata yemek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata ağacı görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası çikolata görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, düşmanlarını kaybetmeye alamet etmektedir.

Rüyada çikolata bisküvi görmek kendi işine sahip olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada çikolata fabrikası görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata paketi almak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütlü çikolata görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük çikolata yemek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kar elde edileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments