Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yumurtlayan tavuk görmek

Rüyada altın yumurtlayan tavuk görmek

Rüyada altın yumurtlayan tavuk görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın yumurtlayan tavuk gördüyseniz:

  • Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada tavuk altında civciv görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, haneye dertlerin gireceğine , geniş bir rızka kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Rüyada altın yumurtlayan tavuk görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk altından yumurta almak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments