Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, düşmanından kurtulmaya, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işarettir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalettir.

Rüyada sakalını uzadığını görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sorunlarını aşacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada saçı sakalı uzamak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal uzamak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek çevre değiştireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek aileden ayrı kalınacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakalı uzamak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments