Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı çiçek sulamak

Rüyada canlı çiçek sulamak

Rüyada canlı çiçek sulamak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Rüyada canlı çiçek sulamak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kuru çiçek sulamak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çiçek sulamak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçeği sulamak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak zahmete düşeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada saksı çiçek sulamak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments