Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek sulamak

Rüyada saksıda çiçek sulamak

Rüyada saksıda çiçek sulamak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, aşkının da kalıcı olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Rüyada saksı çiçeği sulamak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sağlığının kötüye gideceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada saksı çiçek sulamak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerin açılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada saksıda çiçek sulamak başına türlü belalar geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saksıları sulamak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada saksı sulamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada saksıyı sulamak huzursuz geçen günlerin biteceğine, onlarla arasının açılacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments