Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeği açarken görmek

Rüyada çiçeği açarken görmek

Rüyada çiçeği açarken görmek ticaretinin de bozulmayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, esenlik bulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalettir.

Rüyada çiçeği açarken gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada çiçeği açarken görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, makam ve söz sahibi olacağına, musibetlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kollarını açarak uyumak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada yufka açarken görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalettir.

Rüyada birini hamur açarken görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak rahata ve huzura kavuşacağına, hasretliğin biteceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek masabaşı bir işe girileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments