Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok büyük ses getireceğine, mutsuz olacağına, çok eğleneceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmeniz imajınızı kuvvetlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezara çiçek bırakmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlara çiçek koymak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada çiçekli mezar görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan çiçek almak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezar ve çiçek görmek mevkie edineceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments