Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarını açarak uyumak

Rüyada kollarını açarak uyumak

Rüyada kollarını açarak uyumak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına işarettir.

Rüyada kollarını açarak uyumak gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Rüyada kollarını açarak uyumak kapanan kapıların açılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet eder.

Rüyada çiçeği açarken görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yufka açarken görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini hamur açarken görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, keyifli hale geleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar altında uyumak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalettir.

Rüyada yatıp uyumak iyi geçiminin devam edeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir evde uyumak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanla uyumak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kötü sözler duylacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments