Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hamur açarken görmek

Rüyada birini hamur açarken görmek

Rüyada birini hamur açarken görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini hamur açarken gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Rüyada birini hamur açarken görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçeği açarken görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yufka açarken görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarını açarak uyumak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, içinin huzurla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ hamur yemek görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada milföy hamuru görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalet eder.

Rüyada simit hamuru görmek fırsatların elden kaçacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamur bulaşığı görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments