Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi cezaevinde görmek

Rüyada sevgiliyi cezaevinde görmek

Rüyada sevgiliyi cezaevinde görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi cezaevinde gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Rüyada sevgilini cezaevinde görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi cezaevinde görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini cezaevinde görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarına ortak olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına inanılır.

Rüyada cezaevindeki birinin çıktığını görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, heveslerinin biteceğine, çalıştığına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevine atılmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada cezaevinden birinin çıktığını görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments