Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde olmak

Rüyada cezaevinde olmak

Rüyada cezaevinde olmak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işaret eder.

Rüyada cezaevinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek üzüntülerin sevince döneceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinden birinin çıktığını görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, insanlar tarafından tanınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini cezaevinde görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada cezaevi görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işarettir.

Rüyada anneyi cezaevinde görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada cezaevi arabası görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kafasının da rahat edeceğine, büyük bir yenilgi alacağına delalet eder.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments