Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını cezaevinde görmek

Rüyada başkasını cezaevinde görmek

Rüyada başkasını cezaevinde görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalettir.

Rüyada başkasını cezaevinde gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Rüyada cezaevinden çıkan birini görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, işinden ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ailecek cezaevine girmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu cezaevinde görmek şifa bulacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevi arabası görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments