Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevine girip çıkmak

Rüyada cezaevine girip çıkmak

Rüyada cezaevine girip çıkmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevine girip çıkmak gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada cezaevinden çıkmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada cezaevine girip çıkmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevi müdürü görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada annesini cezaevinde görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada cezaevinden firar etmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada cezaevinde ağlamak işlerin canlanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, işlerinin yarım kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek yanlış adımlar atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments