Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinden firar etmek

Rüyada cezaevinden firar etmek

Rüyada cezaevinden firar etmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevinden firar etmek gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada cezaevinden firar etmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada firar ettiğini görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneden firar etmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada askerden firar etmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada askerlikten firar etmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, mesleğinde atılım yapacağına yorulur.

Rüyada hapisten firar etmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini cezaevinde görmek dedikoduya, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments