Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinden çıkmak

Rüyada cezaevinden çıkmak

Rüyada cezaevinden çıkmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevinden çıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada cezaevine girip çıkmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinden çıkmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada birini cezaevinde ziyaret etmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada ailecek cezaevine girmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını cezaevinde görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinde kavga etmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek hainlik yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments