Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde ağlamak

Rüyada cezaevinde ağlamak

Rüyada cezaevinde ağlamak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, inancından sapacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına yorulur.

Rüyada cezaevinde ağlamak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada cezaevinde ağlamak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevinden çıkmış birini görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, zaferlere doymayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cezaevindeki kardeşini görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevinden tahliye görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını cezaevinde görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, şansının geri döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments