Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevi müdürü görmek

Rüyada cezaevi müdürü görmek

Rüyada cezaevi müdürü görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada cezaevi müdürü gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Rüyada cezaevi müdürü görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini cezaevinde görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri cezaevine girmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevine girip çıkmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada sevgilini cezaevinde görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, başarı ve zafer kazanacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada cezaevi girmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada cezaevindeki birini görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments