Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, müşterilerinin çoğalacağına, hanesindeki rızkın da artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, zorluklarının biteceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı yüzük taktığını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yüzük taktığını görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments