Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek refah içinde yaşayacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek borçların gittikçe artacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments