Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taş yüzük görmek

Rüyada yeşil taş yüzük görmek

Rüyada yeşil taş yüzük görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil taş yüzük gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, zevki sefa içinde olacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak başarının ve mutluluğun geleceğine, hayaline kavuşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek keyifli günler geçireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments