Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı yüzük almak

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntılarını atacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek önemli kararlar alınacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, ticaretinin açılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taş yüzük görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, onunla mutlu bir hayat kuracağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments