Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın eline almak

Rüyada çeyrek altın eline almak

Rüyada çeyrek altın eline almak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın eline almak gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Rüyada elinde çeyrek altın görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın eline almak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çeyrek altın hediye almak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına inanılır.

Rüyada altın çeyrek görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işarettir.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek büyük bir yükten kurtulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın ve para görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın yemek kimseye borçlanmayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, adım atarken çok zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın bozdurmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments