Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada çeyrek altının çalındığını gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın dağıtmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada iki çeyrek altın görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek atılan adımların zarar getireceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın çeyrek bulmak kazancı arttıracağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kazancının günden güne azalacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments