Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde çeyrek altın görmek

Rüyada elinde çeyrek altın görmek

Rüyada elinde çeyrek altın görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, adeta havalara uçacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde çeyrek altın gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada çeyrek altın eline almak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, işlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde çeyrek altın görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altın yutmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın hediye etmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Rüyada çeyrek altınlar görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, işlerin günden güne daha da açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments