Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın ve para görmek

Rüyada çeyrek altın ve para görmek

Rüyada çeyrek altın ve para görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hayır ve bereketin artmasına işaret eder.

Rüyada çeyrek altın ve para gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Rüyada çeyrek altın ve para görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet eder.

Rüyada çeyrek altın kaybetmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, çok büyük ses getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, yersiz yere suçlanacağına rivayet eder.

Rüyada altın çeyrek almak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek işinde uzmanlaşacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada iki çeyrek altın görmek kişinin kazancının artacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ekonomik olarak kalkınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments