Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın bozdurmak

Rüyada çeyrek altın bozdurmak

Rüyada çeyrek altın bozdurmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada çeyrek altın bozdurmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Rüyada çeyrek altın bozdurmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çeyrek altın toplamak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın bulduğunu görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane çeyrek altın görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın hediye etmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments