Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizlik patik görmek

Rüyada çeyizlik patik görmek

Rüyada çeyizlik patik görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, masrafların altında kalacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada çeyizlik patik gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Rüyada çeyizlik patik görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada renkli patik görmek yolunun açılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Rüyada siyah patik görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada patik giydiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada pembe patik görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada birinden patik almak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada çetik patik görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada yün patik giymek kazancın günden güne düşeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments