Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak rütbe alacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada misafire hazırlık yapmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret eder.

Rüyada depreme hazırlık yapmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan için hazırlık yapmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada tatil hazırlığı yapmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak şansının kendisinden yana gideceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments