Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz yaptığını görmek

Rüyada çeyiz yaptığını görmek

Rüyada çeyiz yaptığını görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Rüyada çeyiz yaptığını gördüyseniz:

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının çeyizini görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz çalındığını görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada başkasının çeyizini görmek büyük borçların altında ezileceğine, isteklerin yerine geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada çeyiz çıktığını görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyizlik bakmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada bebek çeyizi görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada çeyizinin gittiğini görmek rahat yüzü göreceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz taşımak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ona kol kanat gereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments