Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizlik seccade görmek

Rüyada çeyizlik seccade görmek

Rüyada çeyizlik seccade görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kendisiyle de gururlanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, büyük atılımlar yapacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyizlik seccade gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada çeyizlik seccade görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz yorganı görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işarettir.

Rüyada kızının çeyizini görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz hediye almak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyizlik eşya almak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebek çeyizi görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin çeyizini görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz sandık görmek başarı ve zenginlik getireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments