Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz ütülemek

Rüyada çeyiz ütülemek

Rüyada çeyiz ütülemek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada çeyiz ütülemek gördüyseniz:

  • Olumsuz tesadüflere ya da gelişmelere olumlu yaklaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada çeyiz ütülemek pek az kazanç getireceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada takım elbise ütülemek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada elbise ütülemek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada çorap ütülemek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının elbisesini ütülemek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mendil ütülemek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırı ütülemek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah pantolon ütülemek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments