Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz yıkamak

Rüyada çeyiz yıkamak

Rüyada çeyiz yıkamak sıkıntıların azalacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz yıkamak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çeyiz yıkamak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyizlik bakmak eksik olan yanının tamamlayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz bakmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz yaptığını görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sayılacağına ve sevileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gelin çeyizi görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada serili çeyiz görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz çeyiz görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz taşımak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments