Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz hazırlamak

Rüyada çeyiz hazırlamak

Rüyada çeyiz hazırlamak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz hazırlamak gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Rüyada çeyiz bohçası hazırlamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kızının çeyizini hazırlamak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalettir.

Rüyada çeyiz hazırlamak ruhunun dinleneceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işarettir.

Rüyada çeyize bakmak elinin darlıktan kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz yastığı görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada annenin çeyizini görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hem işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada çeyizini göstermek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi çeyizini sermek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments