Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler veren veya tepkilerini kontrol edemeyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, böylece kendine güveneceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz alışverişi görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak ikinci bir şans vereceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada alışverişe çıkmak faturalarını ödeyemez olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyizini taşımak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz yaptırmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, tövbelerin kabul olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments