Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz almaya gitmek

Rüyada çeyiz almaya gitmek

Rüyada çeyiz almaya gitmek maddi konularda kayıplar olacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada çeyiz almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Rüyada çeyiz almaya gitmek umutların yıkılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalettir.

Rüyada çeyizi gitmek dertlerin bir anda sona ereceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada çeyiz görmeye gitmek bazı ortaklıklar kuracağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta almaya gitmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun almaya gitmek başarıya giden yollarını açacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına alamet eder.

Rüyada ilaç almaya gitmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurt almaya gitmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Rüyada uçağa binip almanyaya gitmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments