Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz gittiğini görmek

Rüyada çeyiz gittiğini görmek

Rüyada çeyiz gittiğini görmek maddi olarak zarar edileceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada çeyiz gittiğini gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Rüyada çeyiz çıktığını görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz almak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, keyifli olacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada çeyizlik eşya almak işinde terfi alacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Rüyada çeyiz serildiğini görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalettir.

Rüyada çeyiz dükkanı açmak işlerin hafifleyeceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalet eder.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments