Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyize bakmak

Rüyada çeyize bakmak

Rüyada çeyize bakmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyize bakmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Rüyada çeyizlik bakmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, sonunda mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çeyize bakmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz bakmak sevindirici olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine inanılır.

Rüyada annenin çeyizini görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyizlik eşya almak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada çeyizin çalındığını görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski çeyiz görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz işlemek kafasının boşalacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments