Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz alışverişi görmek

Rüyada çeyiz alışverişi görmek

Rüyada çeyiz alışverişi görmek adını kirleteceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, lüksünün artacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada çeyiz alışverişi gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Rüyada çeyiz alışverişi görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, itibarın sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyizlik dantel görmek strese gireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada çeyiz döşemek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Rüyada evde çeyiz görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada çeyiz çalındığını görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işarettir.

Rüyada çeyizlik eşya görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments