Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz bakmak

Rüyada çeyiz bakmak

Rüyada çeyiz bakmak bunun için her gün şükredeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz bakmak gördüyseniz:

  • Devam eden zorlukları veya açmazları çözmeye çalışmak yerine ebedileşmesini sağlayacak yöntem arayışında olabilirsiniz.

Rüyada çeyize bakmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine tabir olunur.

Rüyada çeyizlik bakmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz bakmak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada düğün çeyizi görmek uygulayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz düzmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çeyizini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, elde bulunan imkânların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz eşyası görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada çeyizinin serildiğini görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, iyi halinin kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments