Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz taşımak

Rüyada çeyiz taşımak

Rüyada çeyiz taşımak isabetli girişimlerde bulunacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, edilen duaların kabul edileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz taşımak gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Rüyada çeyizini taşımak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz taşımak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kızının çeyizini görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hep dua edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz hazırlamak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Rüyada kendi çeyizini sermek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkek çeyizi görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada çeyiz vermek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments