Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serili çeyiz görmek

Rüyada serili çeyiz görmek

Rüyada serili çeyiz görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, huzurunun bozulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Rüyada serili çeyiz gördüyseniz:

  • Reaksiyonlarınızı kontrol etmemeniz çevrenizde uyumsuz bir insan olarak tanınmanıza neden olabilir.

Rüyada çeyizinin serildiğini görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, yüzünün hep güleceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz serildiğini görmek kendisi ile gururlanacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada serili çeyiz görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, azalacağına yorulur.

Rüyada ters serilmiş halı görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı halı serildiğini görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere serili yatak görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır serili görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı serildiğini görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments