Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik için alışveriş yapmak

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak umduklarını bulamayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada evlilik alışverişi yapmak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak parasal kaygılardan kurtulacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada alışveriş yapmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parasız alışveriş yapmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada okul alışverişi yapmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ev için alışveriş yapmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada gıda alışverişi yapmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments