Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak hayatının kötüye doğru gideceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kırtasiye açmak hedeflerini gerçekleştireceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırtasiyeye girmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına inanılır.

Rüyada kırtasiye görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırtasiye malzemesi görmek daha çok çalışılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments