Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf silkelemek

Rüyada çarşaf silkelemek

Rüyada çarşaf silkelemek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, makbul olmayan işler yapacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hayatının daha kolay olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada çarşaf silkelemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada çarşaf silkelemek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, maneviyata yöneleceğine, gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada paspas silkelemek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada toz silkelemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır silkelemek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün silkelemek en tepkedeki kimse olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments