Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz saymak

Rüyada ceviz saymak

Rüyada ceviz saymak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceviz saymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada ceviz saymak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Rüyada kağıt saymak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, işlerin eski haline döneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada para almak ve saymak yeni bir ilişkiye başlanacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, siparişlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çok para saymak hayatın rüya sahibine güleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kuzu saymak o şekilde bir çözüm bulacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, içinin de rahat edeceğine inanılır.

Rüyada para almak saymak kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı para saymak her zaman çok mutlu olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolar saymak yaşama hevesinden olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yaralarına da merhem olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments