Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolar saymak

Rüyada dolar saymak

Rüyada dolar saymak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dualarına karşılık alacağına, gün yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dolar saymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Rüyada dolar saymak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kirli işlere bulaşacağına işarettir.

Rüyada çok miktarda dolar görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada bir deste dolar görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisini ailesine vereceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada elinde dolar görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada kağıt dolar görmek huzurlu, mutlu olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta dolusu dolar görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, onu doyasıya yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalettir.

Rüyada dolar bulduğunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolar destesi görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments